Nytt
Siste kommentarer
Besøkende: I dag: Online:
Arkiv
Kategorier
Abonner på nettstedet via epost

Oppgi din epost-adresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via epost.

Bli med blant 168 andre abonnenter

oktober 2013
M T O T F L S
« sep   nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Archive for 20. oktober 2013

Snop i ballen

 

Bella og Bessie har hatt snopeball siden de var små, og forrige helg, skulle vi se om Zara fant ut av den også. Var litt skummelt dette, men gikk forsiktig fram og fant litt ut av det etter hvert. Når hennes lille ball var tom, gikk hun bort til en av de 2 andre sin, hun er en liten frekkas denne lille frøkna. Tok litt bilder som jeg legger ved her, så kan dere få se.

 

DSC_1371

Hei! Er du farlig? Jeg er veldig liten og litt nysgjerrig og samtidig litt tilbakeholden.

DSC_1369

Zara Smile Pappen skal vise deg hvordan denne fungerer.

DSC_1375 DSC_1373 DSC_1370 DSC_1377 DSC_1379 DSC_1380 DSC_1367

3 måneders vaksine

 

Forrige mandag var det tid for 3 måneders vaksine på lille Zara. Var litt spent på hvordan det ville gå, hva hun veier og hvordan hun ville være hos dyrlegen. Plasserte henne i bilburet til Bella, det var stort og litt klynking både ned og hjem, men når hun blir mer vant med bilturer, så går nok det bra, håper jeg.

Parkerte bilen , opp med bakluken på bilen, og hentet lille jenta fra bilburet, nei, da var hun visst blitt trygg, og det var litt skummelt og komme ut derfra, så jeg måtte lokke henne fram. Fikk henne ut til slutt, og inn til dyrlegekontoret, der var ikke fullt så skummelt, veiemaskin var ikke så stort problem, hun gikk oppå og fikk veid henne. 1.45 kg veier lille nøstet, så liten valp tror jeg ikke vi har hatt, kan ikke ta det igjen i farten iallefall. Så var det og «sjekke inn» og vente på vår tur. Litt forsinkelser, men lille frøken var kjempeflink og rolig, og la seg til og sove på armen min.

Dyrlegen kom inn, og skulle sjekke lille frøken, det var ikke så skummelt det heller, fikk se på tennene, sjekke ører, knær, lytte osv. Og når hun skulle få valpevaksinen, ga ikke frøken en lyd fra seg. Det var positivt, Bessie derimot gir beskjed, når hun får vaksinen. Litt løs kneskål var eneste, men det er ikke sikkert er noe, noterte det i margen, så får vi se når 6 måneders kontrollen er, om det er gått vekk. Krysser fingrer og tær for det iallefall  Confused. Ellers var alt fint med henne.

Så var det og betale og kjøre hjem igjen, Bella og Bessie var kjempefornøyde når småen kom hjem igjen. Var ikke mye soving, etter at hun fikk vaksinen, det var nesten rett på lekingen.

Eierskifte papirene i boks

 

Da er endelig eierskifte papirene på Zara i boks, ringte til NKK i går, for de hadde skrevet feil fødselsår på lille frøken. Og i dag kom papirene i posten, det må jeg si er verdens kjappeste postgang gitt.

Har vært veldig sløv med oppdateringer i det siste, håper og få tatt meg kraftig sammen neste uke, med både bilder og masse innlegg.

Jentene har det veldig bra, nå er hun endelig godtatt av Bella også, så nå er alt bare fryd og gammen.