Nytt
Siste kommentarer
Besøkende: I dag: Online:
Arkiv
Kategorier
Abonner på nettstedet via epost

Oppgi din epost-adresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via epost.

Bli med blant 168 andre abonnenter

oktober 2013
M T O T F L S
« sep   nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Archive for 22. oktober 2013

Litt utstillingstrening

 

Siden jeg har 3 dager denne uka, blir det masse kosing med jentene, og forhåpentligvis få gjort masse.

Tok alle 3 jentene med opp i stua i 2. etasje i dag, og noen leker til Zara, i tilfelle hun ble rastløs. Har gått rundt og gjort seg litt kjent oppe, ligget på beina mine, og i sengene rundt om, og i sofaen med Bessie.

Etterpå kom jeg på at jeg skulle prøve med utstillingsbåndet på henne og se hvordan det gikk, stod litt i ro, og gikk litt. Og da hadde jeg ikke noe snop i lomma heller. Men det gikk overraskende bra syntes jeg. Opp på bordet etterpå, der var jeg mer spent, der luktet hun og fant ut at det var ikke farlig, så det ser også bra ut. Tenkte at hvis jeg trener litt hver dag med henne, og husker snop, så blir hun nok flinkere etter hvert.

Her regner det bøtter og spann, og i tillegg blåser det. Da er det godt med varmepumpe i hus, som holder en jevn varme døgnet rundt. Zara går ut i hagen på do, om det regner kattunger ute, verre er det med en som er mye eldre enn henne da, ikke tale om, da holder jeg meg heller.

Har ellers fått fingrene ut, og begynt og nuppe på Bessie igjen, nå er det en god stund siden sist, vi har kun 2 utstillinger igjen, i år, så blir det 3 måneders vinterferie for de, før det er på an igjen neste år med 3 stk og stille, det gleder jeg meg til.

Fikk tatt litt i kveld, og tar litt i morgen og torsdag også, så er det ikke så mye igjen på henne, og litt på Bella, så blir det bra.