Nytt
Siste kommentarer
Besøkende: I dag: Online:
Arkiv
Kategorier
Abonner på nettstedet via epost

Oppgi din epost-adresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via epost.

Bli med blant 168 andre abonnenter

mars 2016
M T O T F L S
« okt   apr »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Archive for mars 2016

Endelig utstillingstid igjen

Da er vinterpausen og vinterdvalen over for vår del når det gjelder de små 4 bente her i huset.

Palmehelga var vi i Stavanger på Norsk Miniatyrhundklubben sine utstillinger.

Lørdag tøyset og ødela Zara det for seg selv, når vi skulle gå runden med 3 tisper inne. Er ikke alltid like enkelt når jeg går med henne foran og matfar kommer bak med Bessie. På lørdag ble altså Zara nummer 2 med ck, og flott kritikk og Bessie i sin nye klasse for året, veteranklasse og greier. Var litt spent på hvordan hun ville ta det, men pyttsann for ei som elsker seg i ringen, gjorde det ingen ting. Nummer 3 med ck og flott kritikk og årets fysste BIR Veteran Smile. Gruppa orket vi ikke og vente på, da det var så store forsinkelser, at vi får heller ta det en annen gang.

Etter denne dagen var både vi og de små 4 bente, helt kaputt så vi kjørte tilbake til hotellet og slappet av noen timer. Og siden jeg har slekt som bor i Stavanger kjørte vi bort der en liten stund på kvelden til ferske reker og tilbehør, og det smakte godt etter en lang dag i ringen.

På an igjen på søndagen, i dag håpet vi på kortere ventetid enn dagen før og det gikk kjappere på søndagen. Var spent på dommeren, for han hadde vi aldri hørt om eller stilt for før, så det ble spennende dag.

Zara skapet seg litt i dag også, men på sisterunden ville dommeren ha Zara og meg til og gå fysst, ja vel, får prøve i allefall. Vi gikk runden så fikk vi se hvordan det gikk, og når vi kom rundt kom dommeren med BIR sløyfa og gav den til oss. Snakk om at vi ble glade Smile Bessie ble nummer 3 i dag også, med ck. Begge fikk flotte kritikker i dag også, så denne helga var vi godt fornøyde med.