De gamle er eldst

De gamle er eldst

I helga var vi i Bergen og på høstutstilling der for første gang på flere år, det har ikke klaffet før nå. Oppholdsvær gjorde til at vi fikk gått bort til Lille Lundgårdsvannet og rundt og tilbake til hotellet. Da sluknet jentene etterpå.

Hadde meldt Zara på i åpen klasse, i tilfelle vi ikke lyktes med siste certet i Stavanger på NKK, hadde også meldt på Bessie, så denne gangen ble det skikkelig utfordring med 2 stk i Championklassen. Zara inn først i går, snudde seg og kikket mot Bessie og pappen, mens jeg hadde mer enn nok med og få henne med meg til slutt. Til slutt ga hun seg, Skapte seg litt på bordet med og vise tenner, men fikk sett de til slutt. Att og fram og runden gikk hun som vanlig. Excellent, så kunne vi stå og følge med på Bessie og pappen, Bessie storkoste seg og var tilbake til sitt gamle jeg, stod som en påle og fulgte med pappen når han snakket til henne. Excellent på henne også. Da skulle det bli i familien heldigvis, dommeren kom bort og kikket på hundene en gang til før hun bestemte seg, nummer 1 Bessie og nummer 2 Zara.

Synes det var litt kjekt at Bessie fikk en opptur, for hun har ikke vært så heldig siden mai – 2014, så jeg syntes det var fortjent, for om under 6 måneder er hun veteran allerede. Lurer på hvor tida flyr av gårde henne.

Så nå er stillingen 1 – 1 mellom jentene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.