NKK Drammen 05.06.2016

NKK Drammen 05.06.2016

I helga var vi østover til Drammen for utstillingshelg.

Lørdag var det Griffontreff og uoffisiell utstilling, der ble Zara nummer 2 i championklassen, mens Bessie ble 1 Beste veteran, nummer 4 av alle bruxetispene og endte til slutt opp som 2 Best in Show Veteran. Det er vi godt fornøyd med i den varme hallen vi var i på lørdagen.

Søndagen var det ny dyst , denne gang ute, Det var litt vind så det hjalp litt og ikke fylt så varmt så tidlig på morgenen. Bruxene begynte til en forandring, så matfar gikk med Zara mens jeg gikk med Zara. Dommern var veldig koselig og hyggelig. Zara fikk først excellent, vente på neste champion. Den slo hun ut, så var det og vente på de 2 andre tispene, en unghund og en åpen, disse slo hun også, dermed ble hun beste tispe med Cacib :).

Og til slutt var det inn igjen og kjempe mellom BIR og BIM, der endte vår lille svenske jente opp med BIM, det var over all forventning, og det jeg har fått opplyst i ettertid er at denne NKK utstillingen også var Crufts kvalifisering, så dermed er lille Zara Cruftskvalifisert for 2017 :)

Og ikke for og glemme gamlemor Bessie, som fikk Excellent og BIR Veteran :)

Med andre ord en super flott helg i Drammen, for våre 2 små bruxe jenter.

DSC_1382

2 kry jenter med sine rosetter for helga :).

IMG_2393

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.