Årets siste utstilling

Årets siste utstilling

Da var vi kommet til veis ende med utstillingssesongen 2017. En kort sesong for vår del, når en del av de utstillingene vi pleier og reise på, faller på min jobbehelg. Men sånn er nå livet, jjobben er viktigst, så får hobbyen komme som nummer 2.

Denne gang var det ikke langt for oss og kjøre, en liten 1 times tur til Stord, i et mindre bra vær, fra regn og sludd til litt oppholdsvær.

Heldigvis slapp vi og parkere så langt borte som i fjor, så det var et stort pluss. Lite kø var der for og komme inn også, så alt gikk som smurt. For en gangs skyld, lå ringen vi skulle så og si rett innforbi halldøra, så bedre kunne det ikke være. Vi fikk slått opp bingen og det nye stoffburet, fikk jentene oppi bingen, mens vi rigget oss til. Så allerede på tidsskjema, at det var litt forsinkelser, og mer ble det. Var spent på dommeren, for navnet var ikke kjent og hadde aldri hørt om han før heller.

Belgene begynte, og der ble det litt farger, så vi var veldig i stuss på om vi bare skulle stille Bessie, og ikke Zara. Men det gikk litt fort, og plutselig ropte ringsekretæren på 2 bruxer, så da var det bære og briste. Dommeren var ekstremt nøyen og plukket nesten pelsen fra Zara, da så jeg blått og verre farger for meg. Ferdig på bordet, gikk vi rundt, og stilte henne opp. Mens jeg var opptatt med Zara, hørte jeg ringsekretæren si, excellent med ck, jeg trodde jeg hørte feil. Ok, så bra da.

Ut med oss 2, og inn med matfar og Bessie, hun likte ikke underlaget helt, så hun fikk det ikke helt til i dag, men hun har hatt et så flott år, at en blå tåler vi i dag.

Zara og jeg inn igjen, og mottok BIR rosetta, som jeg ikke trodde på i dag, men er så glad og fornøyd for.

Supre kritikker fikk begge 2 også, så alt i alt en veldig bra dag.

Og for en gangs skyld, så var der noe fint i standene ute i hallen, så det ble litt godbiter med  hjem.

 

Nå tar pelsbarna en etterlengtet vinterferie, og kommer meget sterkt tilbake neste år.

 

See you :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.