Rar valp

Rar valp

 

Lille Zara er blitt mer og mer trygg på oss 2 og 4 bente, nå etter at hun har vært hos oss i 3 uker.

I går morges fant hun endelig ut av hvordan hun kunne komme seg ut av senga oppe, så nå blir det og ligge på otten snart om nettene. I sofaen nede, har hun hoppet ned fra i dag, ned fra stolen, hoppet fra sofaen og over i stolen.

Og ikke nok med det, hun får Bessie til og gå i barndommen også, Bessie elsker og leke, og ute i hagen i dag, stod Bessie og Zara og kranglet om et blad som lå på plenen, plutselig ser jeg Bessie med bladet i munnen og rister på hodet  og storkoser seg, I går stod Bessie nesten på hodet i hagen med og snappe en blomst i munnen, så bare bakenden på Bessie, mens mini raser rundt i hagen. Ballen som Zara hadde med seg hjemmefra når jeg hentet henne på flyplassen, den ville Bessie ha i går, så nå er det krangling om ballen også.

Gikk en liten tur på lekeplassen med Zara i går morges, men det var noe dritt, og halsbånd og lenke, var æsj, vil ikke ha på. Hjem igjen, og ut i hagen en tur, og der raste lille rolpen rundt som en liten virvelvind.

Soving og slapping av, tror jeg ikke de 2 bruxene vet hva er for noe, for her er hundebarnehagen oppe fra ca kl. 08.00 på morgenen til ca 22.00 på kvelden. I dag har de lekt så heftig lenge og vel, at la Zara i sofaen kl. 21.30 i håp om hun skulle sove litt, og der sa alle 3 natt. Jøss, det har ikke skjedd før.

One thought on “Rar valp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.