Lille Zara på tur første gang alene

Lille Zara på tur første gang alene

 

Lille Zara er av og til med Bella og Bessie når mammen enten går morgentur eller ettermiddagstur med jentene. Siden både mammen og pappen har høstferie denne uka, og pappen gikk ut med de 2 eldste, tenkte jeg at da kan jeg og Zara gå en liten tur. Zara syntes det var litt skummelt og komme seg ut av utgangsdøra, var litt høyt ned visst, så mammen tok henne under armen og bar henne et lite stykke. Satt henne så ned på beina, så fikk vi se hvor langt hun ville gå. Æsj, halsbånd og lenke er noe dritt, visst, vil ikke gå lenger, ropte på henne så kom hun travendes etter hvert, og fram på sida. Se det, flinke jenta. Zara likte visst og gå tur, og kjente turløypa, så hun gikk der jeg hadde tenkt. Satt seg ned et lite stykke etterpå, da var det greit tenkte jeg, for da hadde hun gått litt, så da bar jeg henne resten av turen. 

Leking og herjing i dag og, mer soving innimellom endelig, så vi kan få gjort noe annet også. I dag har hun vært så sulten, at hun har spist 2 gode porsjoner med mat, og ville visst ha enda mer, men har ikke lyst til og stå opp kl.02. i natt, akkurat på grunn av at hun vil på do.

Fant fram flyburet siden vi har tenkt oss en liten utflukt i morgen, det er nesten for lite allerede, har maks 1 cm så er hun opp i høyden på det buret, kjente det tydeligvis igjen, for gikk inn og utav det flere ganger. Og når hun og Bessie har lekt og herjet i kveld, er minsten utspekulert, for Zara springer inni der og gjemmer seg, med Bessie på utsiden, og sparker, kom deg ut.  Og det enda rarere er at Bessie vil også inni det buret, hun får bare hodet sitt inni stakkars, og hvelter buret, synd jeg ikke kom på og da bildet av de, Dere hadde fått en latterkrampe. Det er så herlig og se hvordan disse 2 leker så godt sammen. Bessie ser ut til og ha fått et nytt liv, med masse leking, og tøysing, for hun tar enten Zara.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.