På tide med oppdateringer

På tide med oppdateringer

Nå har det vært evigheter siden sist, så nå er det på tide med litt oppdateringer.

8. Februar reiste jeg til Riga i Latvia og Ilona i Kennel Neibades for og hente hjem vår etterlengtede griffon belge ?.

Jeg har vært i kontakt med oppdrettere i flere land, uten hell, mye ombestemmekser i siste liten, som jeg ikke var så begeistret for.  Men endelig stod lykken meg bi ?. Med flybillett , hundebur og kamera i ryggsekken var jeg klar for avreise.

Når jeg bestilte flybillett denne gangen ville jeg ha bedre tid på veien hjem fra Riga, ikke noe kamp med klokka fra ankomst med avgang til siste fly og innom tollen, det orket jeg ikke en gang til.

så flyet gikk fra Haugesund kl 07, fremme i Oslo 07.50, mens flyet til Rigs gikk 09.30.

Fremme i Riga 12.20. Flyet tilbake gikk kl 18, så jeg hadde god tid. Værmeldingen var sjekket flere ganger – 15 grader og blå himmel i Riga. Ilona og Nikki møtte meg på flyplassen.

Vi fikk oss litt mat, før vi gikk gjennom papirene og skrev under kontrakten, så var Nikki min ?. Etterpå tok Ilona oss med på sightseeing i Riga, mye fint og se, fikk dessverre ikke tatt bilder fra sightseeingen.

Når vi var ferdige med sightseeingen, satt Ilons oss av på flyplassen. Da var det tid for innsjekking og kjøpe flybillett til Nikki hjem.  Etter det var det bare og sette seg ned og vente til flyet skulle gå.  Endelig ble kl 18, og vi kunne begynne på veien hjem, turen til Oslo gikk fort. Så nå var det store spørsmålet om alt var i orden. Denne gangen hadde jeg veldig god tid, det ble i lengste draget, men vi fikk slapper av iallefall. I tollen gikk det bra, så Nikki er heldigvis lovlig i landet ?.

Nå gikk klokka sent og endelig ble klokka 22, og tid for siste fly hjem. Da hadde jeg vært på farten siden kl 06.00.

Vel hjemme fikk matfar og Bessie og Zara hilse på valpen. Det gikk greit, selv om det hadde vært mye bedre og komme hjem mye tidligere på dagen, enn rett før leggetid.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.