3 dagers utstilling i Hadeland i fjor sommer

3 dagers utstilling i Hadeland i fjor sommer

I fjor sommer skulle det være 3 dagers sommerutstilling i Hadeland. Det er en skikkelig koselig plass på sommeren, så lenge været er med oss. Denne gangen kjørte vi over på torsdag siden utstillingen skulle begynne fredags ettermiddag. Vi var fremme et stykke ut på kvelden, og hadde hele fredagen på oss til og slappe av og komme til hektene.

Vi fikk satt opp teltet med en gang vi kom bort, så det var gjort. Været for fredagen var ikke det beste så vi håpet på det beste, det var opphold når vi gikk bort, og så kom det et par bøyer mens vi ventet på at det skulle bli vår tur. Var uvant og skulle møte opp kl 17.30, istedenfor vanlig tid. Bessie fikk excellent og 2, og slått av søster Gaia, mens Zara ble nummer 3 med ck.

Etter utstillingen gikk vi tilbake og slappet av videre og luftet jentene.

Lørdagen var det klar for ny dyst, denne gangen med normal oppmøtetid, Zara med høyløpsk var vi veldig usikker på om vi skulle stille i det hele tatt, vi fikk se det an. Bessie fikk vergy good og 2 og Zara klinket til i dag med og slå alle tispene og når det kom til BIR og BIM, så var det og kjempe med Tommy. Nå var jeg spent om han ville reagere på at hun var høyløpsk, men han brydde seg ikke. Så da gikk det fint. Zara ble BIM og vi var mer enn fornøyd med det.

På kvelden bestilte vi pizza og satt ute og spiste pizza og koste oss med masse griffer.

Siste dagen kom møkkaværet igjen, og noe skikkelig og, godt vi kjørte bort denne gang, siden vi skulle kjøre videre med en gang etterpå. Heldigvis var vi ikke så langt i fra ringen i dag heller, så det ble ikke så langt og gå. Bessie ble nummer 4 med ck i dag, og som i går så klinket Zara til og med og vinne tispeklassen, og BIR og BIM i dag som i går var det hun og Tommy som kjempet i dag også, Tommy vant i dag også, vi var fornøyde likevel med 2 X BIM på Zara. FIkk ikke tatt bilder i dag, siden det regnet, men Anita var så snill og sendte bilder til meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.