Første dag i Tvååker

Første dag i Tvååker

 

Hvis det passer med utstillinger  når vi er i Sverige, så kan det bli en dobbel hvis der er. Dette året klaffet det med Tvååker som er en populær utstilling.

Siden vi bodde i Varberg , var det ikke langt og kjøre til utstillingen. Denne gangen hadde jeg prøvd noe nytt, bestille parkeringsbillett og katalog når jeg meldte på. Det fungerte veldig bra.  Parkeringsplassene var på store jorder som var slått,  ingen parkeringskø, ingen inngangskø eller trengsel, god plass for og komme fram og masse toaletter rundt omkring.

Vi fikk installert oss under noen trær i skyggen, fikk slått opp bingen og plassert hundene oppi. Da kom det en mann som ville sjekke ID merkingen på en av hundene og chip merket. Alt stemte, så mannen var godt fornøyd.

Nikki skulle være i ring 9, hun og en belge valp til og bruxe valp. De voksne skulle være i ring 8. Siden jeg skulle gå med henne, var jeg nervøs for det var hennes første valpeutstilling i Sverige og for det andre, så trener vi kun litt i stua. Til slutt ble det vår tur endelig, dommeren likte henne godt , og damene inne i teltet sa åh for en søting osv, jeg ble litt mo i knærne. Hun fikk excellent og flott kritikk . Trenger litt masse , men hun er jo bare en liten baby som dommeren sa ?.

Så var det og vente lenge til de voksne skulle inn, da kom sola og varmen for alvor og det ble varmt. Zara stakkars, ble tappet av varmen og filk very Good ?.  Bessie fikk excellent, ck og Bir Veteran, så det var kjempebra i varmen,

Etter at vi var ferdige, var det og få hundene i skyggen og få vann i de og kjøle de ned.

Etterpå tok jeg kritikkene med meg bort til sekreteriatet i håp om og få kjøpt noen rosetter. Jisses man, for en kø, har aldri sett så lang kø før, men når det gikk unna, så gikk det fort.

Fikk heldigvis kjøpt en kjølematte til de, som jeg var borte med først, og gikk tilbake i rosettkøen.

Fikk også kjøpt fingrene jeg bruker til nupping, mens jeg så de. Der var mengder med stander både med hundeting, mat, is, biler osv. Har aldri sett så mye stander før.

For en gangs skyld , var vi ikke alene norske der, Gunn og Pia var der også med griffene, Gunn hadde snop med, så vi fikk i oss litt sukker.

Ellers var oppdrettern til Zara der, og etter utstillingen skulle vi til henne og mannen på middag. Hundene fikk springe i den store hagen med flere griffoner og storpuddelen, men hang rundt bena på oss heller.

Til middag ble det grillet flaskytterfilet med poteter i båter og salat. Det smakte kjempegodt ?.

Da klokka var 18.40, satte vi kursen mot hotellet igjen, hundene var sultne og trøtte etter og ha vært på farten siden kl 08 om morgenen,

Hundene fikk mat og sovnet, mens jeg gjorde klar til dagen etterpå og begynte og pakke.

Det ble tidlig kveld, siden vi skulle tidlig opp neste dag også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.