2 dyrlegebesøk på 3 dager

2 dyrlegebesøk på 3 dager

Forrige uke var heftig i slutten på uka, Bessie begynte og hoste og harke natt til onsdag, så den fridagen min ble ikke mye fri gitt, det bar rett til dyrlegen på morgenkvisten for en sjekk. Irriterte i halsen var dommeren for dyrlegen, ingen feber osv, så det ble kortison og antibiotikakur i 5 dager. Det skulle gå fint, Bessie fikk bedøvelse så hun sov et par timer, og fikk slappet av. Når jeg kom hjem med Bessie la jeg henne inne i stoffburet og satte bingen rundt, gjett om de små var nysgjerrige på hvorfor, de ikke kunne få leke med Bessie, og hvorfor Bessie mor var inne i stoffburet. Når Bessie våknet til fikk hun komme ut til de små, og da var de så forsiktige med henne, at det var rørende og se på.

Fredagsmorgen ble det hui og hast, jentene var ute i hagen og kom inn, Zara hoppet og danset i senga, var blod på senga, tenkte du har ikke løpetid nå, inn på badet med deg og få se. fant litt toalettpapir og hadde vann på, og skulle tørke henne bak, blod. det var på med klær og hiv og hoi til dyrlegen. kraftig analkjertelbetennelse som det var gått hull på. Stakkars Zaraen min, og så måtte det jo skje når jeg har jobbehelg. Heldigvis skjedde det i dag morges og ikke lørdag eller søndag. Vår flinke og snille dyrlege fikk vasket og renset bakparten til Zara, som var så hoven, begynte med bedøvelse, men måtte få litt narkose, for lille Zara våknet litt når hun skulle se bak. Her ble det også antibiotika, kortison og en ekstra greier bak i rompa, for sikkerhetsskyld. Så 2 av 3 stykker på antibiotika på likt, er slett ikke hverdagskost og håper det er første og siste gang.

Var på kontroll med Zara i går, for og være på den sikre siden, nå når jeg har høstferie at vi ikke må fly ut av dørene tidlig på morgenkvisten, men nei, det så mye bedre ut enn fredag, så nå kan dere gå hjem.

Takk og pris for vår flinke og gode dyrlege :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.