Fanget opp av
Month: januar 2014

Innbilt svangerskap

Innbilt svangerskap

Innbilt svangerskap etter løpetid er noe dritt.  Bessie blir så hardt rammet også at hun  må få galastop dråper til og ha i maten. I tillegg fikk hun en sprøyte også på mandag. Får håpe at det går fort over for lille klumpen min.

Mestvinnerlister 2013

Mestvinnerlister 2013

  Da er listene over mestvinnerlistene for 2013 kommet opp.   Norsk Miniatyrhundklubb,avd.Rogaland.   Der ble N UCH Zhan Ha Dhies Bella, 3  mestvinnende veteran i Rogaland .   Bessie nådde ikke opp blant de 10 i voksen klassen.   GRIFFON MESTVINNENDE 2013.   Nummer 2 av Griffon Belge, N UCH Zhan Ha  Dhies Bella, og mestvinnende veteran.   Nummer 2 av Griffon Bruxellois, N UCH Betsy Grifon Beauty Bessie.  Vi er strålende fornøyd med fjoråret.    

Meldt på til årets første utstilling

Meldt på til årets første utstilling

                    Da er jentetrioen meldt på til årets første utstilling. Det skal bli uvant men også kjekt til og stille ut 3 jenter og alle i hver sin klasse. Har fri i dag, og siden jeg ikke fikk noe telefon eller melding i dag om jeg ville jobbe, sov vi frempå i dag også likegodt. De 2 minste trenger og stilles, spesielt Bessie som nesten ser ut som en overgrodd griffon…

Les mer Les mer

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.