Uvant og stå opp tidlig igjen

Med mye fri de siste ukene, og kun kveldsvakter forrige uke og helg, var det knallhardt og stå opp kl 05.30 i dag morges. Jentene var så vidt de klarte og spise frokost i dag morges, før det var rett i seng igjen. Ut og lufte seg i hagen for og gå på do, var det kun frøken som gjorde, de andre var ikke våkne så tidlig som kl.07.00.

Når vi kom hjem 15.30, var det rett ut med 3 små, som hadde holdt seg hele dagen. Og da var de litt hyper, siden de hadde vært over 7 timer alene , for første gang på evigheter, ja, nå var de alene forrige lørdag, men ellers er det lenge siden. Tror de har nytt dagen, med og kunne sove i fred og ro, uten at de må ut 2 ganger før matfar kommer hjem.

I morgen er siste dag fri før jul, den skal nytes , slappes av, forhåpentligvis se på julemarkedet i byen, og få gjort litt annet mask.

 

Årets siste utstilling

For noen uker siden kjørte jeg og hundene til Stord for årets siste utstilling. Det som var litt ekstra vemodig denne gangen, var at det var siste utstillingen til Bella på 9.5 år. Fra nå av skulle hun være pensjonist og nyte resten av livet.

Med dansk dommer som vi ikke hadde hørt om før, var vi litt spente, og med et elendig griffeoppmøte på grunn av Lillestrøm helga etterpå, ble det veldig lite griffer denne gangen. 2 valper, og 3 voksne, det var det hele. Først var Bella inne, hun er rar til tider, liker hun ikke golvet inne i hallen, da går det ikke bra, og det skjedde denne gangen også. Så hun fikk very good på sin siste utstilling.

Ettepå var det mini sin tur, jeg har ikke vært borte i en hund, som en ikke trenger og vise godbiten til, når en er inne i ringen. Frøken gikk som en prinsesse, brydde seg katten om godbit, og gikk som et olja lyn. Var litt på kritikken at hun trengte masse osv, men hun er kun 15 måneder. Og når jeg skulle ta henne opp, og gå ut av ringen, sier ringsekretæren at når du komme tilbake kan du velge hva du vil ha, hæ sa jeg. Og da kom hun med Bir rosetta, og ck og cert sløyfa. Gjett om matmor var glad og kry da. Så da måtte vi få til et bilde med dommeren for en gangs skyld.

Jeg hadde så lyst og reise til Lillestrøm jeg også både med Bella og Zara, men når husbonden måtte jobbe overtid med varetelling, da kom jeg ikke så langt.

Snart advent og kalender

Månedene flyr og nå lakker og lir det mot desember igjen. Da er det tid for pakkekalender for disse 3 søte små griffene her i hus.

Har ikke fått alle pakkene i hus heller enda, så jeg ligger litt etter, men blir nok ferdig i år også.

I disse adventstider har vi kjøpt inn mandariner i det siste, og gamlemor og pensjonisten på 9.5 år er helt gal etter disse små orange sakene, Bessie synes de er sure, så hun bryr seg ikke, mens lille Zara synes også det er godt.

 

DSC_0252

DSC_0255

 

DSC_0258