Palmesøndag

Klar for ny utstillingsdag med litt senere oppmøte enn hva vi hadde på lørdagen. I dag skulle vi få prøve den nye ringen også, den er stor i forhold til den lille, fant oss plass rett ved ringen og rigget oss til. Vi hadde heldigvis god tid på oss, så jentene fikk seg en luftetur i tillegg, før de skulle inn.

Nytt for i dag, var at jeg skulle prøve og gå med alle 3 i ringe, og at matfar stod klar med jentene etterhvert.I dag stilte jeg Nikki på gulvet før vi skulle inn, i håp om at hun ble litt mer vant med gulvet. I dag gikk hun som ei kule, manglet litt toglinje, men fikk excellent movement, så det var et stort fremskritt bare fra dagen før.

Så inn med Zara, dommeren og dommer eleven, tok seg god tid, og vi måtte gå et par runder før de fikk bestemt seg. Excellent med ck, så var det og bytte ut Zara med Bessie, der og måtte vi ha et par runder ekstra, de lurte på om Bessie hadde noe med ryggen, jeg svarte nei. og fikk til svar, prøv og gå fortere, og se om det hjelper. Det gjorde det, gikk så fort , at vi nesten sprang i ringen. Excellent med ck på Bessie også, de rygget nesten når de spurte etter alderen hennes.

Så var det finalen mellom jentene og ekteparet, matfar gikk først med Zara, siden jeg hadde Bessie og nummerlappen på henne, matfar trakk det lengste strået, og Bessie ble BIR Veteran. Alt i alt så er jeg veldig godt fornøyd med helga, vi pleier aldri og gjøre det godt på en dobbelutstilling, og Zara ble BIR begge dagene, det er helt supert.

 

Utstilling Palmelørdag

Kosehelg og tjuvstart på påsken med årets koseligste utstilling på tjukkeste Jæren og Varhaug .

Tidlig opp på en lørdags morgen , heldigvis gjorde jeg alt klart i går kveld.

Fremmøte 08.30, og vi var der 1 tine før, i håp om og få god plass og det gjorde vi.

Dommeren har vi hatt 1 gang før, så vi var litt spente på denne gang, det er ikke alltid samme dommer 2 ganger gir samme resultat.

Nikki inn først med glatt underlag som hun ikke likte. Derfor ble det grønn på henne, men med en flott kritikk, underlaget felte henne i dag ?

Så var det Zara sin tur, som ikke er så nøyen på underlaget, hun gjorde det godt, og ble BIR ? med en flott kritikk igjen av dommeren ?.

Bessie har første utstillingshelga denne måneden og likte visst heller ikke underlaget hun heller i dag, så hun fikk gult. Alt i alt, så ble det en del forskjellige farger i dag .

 

Suksess i Bergen

I slutten av februar hadde vi oss en kort helgetur til Bergen og årets første utstilling for småjentene. Vi har aldri stilt i Bergen så tidlig på året, og utstillingsplassen hadde vi aldri vært på heller.

Med en bonus overnatting på hotellet og middag ute med foreldrene , ble det en koselig Bergenstur.

Klart for utstillingsdagen, aldri hørt om dommeren før og hadde ikke så kjempestore forventninger. Hvis jeg var heldig med Nikki, kunne jeg håpe på 2 røde ?. Det viste seg at hun likte ikke helt gulv underlaget, men fikk henne til og gå likevel til slutt. Mens jeg stod og stilte henne opp, ventet jeg på og høre very Good for ente gang. Den gang ei, ringsekretæren sa excellent med ck, jeg holdt på og svime av og trodde jeg hørte feil.

Siden der var en belge hannhund og en tispe, skulle jeg kjempe med hannhunden om BIR og BIM, jeg hadde fått mer enn hva jeg hadde håpet på, så jeg var mer enn fornøyd med BIM. Så spurte ringsekretæren om Nikki var fullcertet, nei , sa jeg, for hun har ikke et eneste ett. Da skal hun få det første nå, sa han, da ble jeg litt blank i øyekroken av min lille jente ?.

 

Så var det og bytte hund med mannen til Zara, hu var aleina bruxe, så det tok ikke så lang tid. Dommeren likte henne også godt, og min lille apekatt filk full pott og ble BIR ?.

 

Så årets første utstilling ble en stor suksess for våre småjenter med BIR og BIM og første certet ?