Syk Nikki

Natt til lørdag ble lille Nikki syk med magesyken, det ble et par turer ut i Hagen i løpet av natta og morgenkvisten. . Og med denne varmen vi har hatt , har ikke det hjulpet så mye heller. Lite vann drakk hun også som jeg så. De fikk være lite ute i denne varmen denne dagen.

Håpet at det ville bedre seg natt til søndag, men det ble et par turer ut i Hagen på natta da også. Når jeg vasket henne bak ene gangen , var der litt blid, så jeg begynte og bli litt bekymret og redd for henne. Typisk vår flaks at det skjer noe i helga. Jeg lot det bero , og i dag drakk hun godt med vann og var litt mer pigg.  Selv med magesyken så går halen likevel på vår lille maskot .

Egentlig skulle vi vært på utstilling på Orre i Stavanger i dag, men med Nikki syk og denne varmen , risikerte vi ingenting og holdt oss hjemme i denne varmen og det var likegodt ?

Prøvde med litt tørrfôr for og se om hun ville spise litt, nei, ville heller ga godbiten, den var bedre ?

Natt til mandag håpet jeg på litt mer søvn, men det ble 3 turer ut i Hagen denne natta også.  Og skulle selvfølgelig jobbe dag, men det gikk greit .  Etter at vi kom hjem i går var hun bare 1 gang på do, og det var mer fast enn hva det har vært de siste dagene.

Prøvde litt mat i går kveld og det gikk unna, ellers har hun romstert i lekekassen sin og vært mer seg selv.

I natt håpet jeg på litt mer søvn og i natt sov alle rundt uten noen turer ut i Hagen , og det gjorde godt.  Det ble tidlig morgentur i denne varmen. Matmor  hadde fri og hadde noen ærend. Gav henne frokost i dag og det gikk ned på høykant og hun har spist godt i kveld også og er fin i magen heldigvis ?

Det er ikke så lett når de firbente er syke, de kan ikke akkurat si hvor de har vondt eller ei ?.

 

Fremgang

Forrige onsdag var lille frøken og matmor en liten tur hos dyrlegen for en liten helsesjekk og kloklipp og veiing i samme slengen.

Lille jenta var så flink og dyrlege assistenten har aldri vært borti makan til flinkere jente som skulle klippe neglene sine.

Helsesjekken var alt i orden med, slank og fin liten jente, da ble matmor veldig glad.

Var mest spent på vekta, siden vi synes hun begynner og bli tyngre, eller om det kun er synsing.  Vekta viste 3.8 kg, opp 300 gram siden påskeuka, så nå er det ikke lenge igjen før vi når det magiske 4 kg tallet. For så godt som hun har spist nå de siste månedene, det har hun ikke gjort før.