Monthly Archives:september 2022

Tidligere i vår gravde små jentene seg under leveggen til naboen. Det er veldig lett og finne hvem synseren er, for hun er beksvart av skitt etterpå.

jeg var ute i kveld et par timer, kikket hilfeldig på telefonen kl 20. hei. Hundene dine er utenfor her. What, nå igjen? Hva skjer? Ringte hjem fir og høre hva som skjer? Han hadde hørt de bjeffe langt borte, gikk bort hil postkassene for og rope på de. Der kom Nikki springende fra naboen og etterpå kom Zara.

Når jeg kom hjem, skulle Zara ut i Hagen igjen, først skulle jeg ut med lommelykt for og lete. Nå hadde de gravd det hullet med enden av terrassen, så hvordan de har kommet ut og osv, må gudene vite. Synderen og graverende er den samme som første gang, nå var hun svart under magen, mens den andre var ikje skitten.

For 2 uker siden begynte jeg og nuppe på løva Zara. Stakkars hun var nesten overgrodd, ikke fullt så gale, men gale nok. Fikk nuppet en god del, der viste godt på ryggen og litt på hodet. Neste økt tok jeg i går, fiortsatte litt lenger opp på hodet, litt bak på rompa og fikk tatt litt på brystet. Den som kunne svart på hvor all pelsen kommer fra, den skal få en liten bonus av meg 🤗.

Forrige helg ble det en liten helgetur i Sand plutselig,

Vi var heldige med været og fikk utforsket litt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.