Graver seg ut av hagen del 2

Graver seg ut av hagen del 2

Tidligere i vår gravde små jentene seg under leveggen til naboen. Det er veldig lett og finne hvem synseren er, for hun er beksvart av skitt etterpå.

jeg var ute i kveld et par timer, kikket hilfeldig på telefonen kl 20. hei. Hundene dine er utenfor her. What, nå igjen? Hva skjer? Ringte hjem fir og høre hva som skjer? Han hadde hørt de bjeffe langt borte, gikk bort hil postkassene for og rope på de. Der kom Nikki springende fra naboen og etterpå kom Zara.

Når jeg kom hjem, skulle Zara ut i Hagen igjen, først skulle jeg ut med lommelykt for og lete. Nå hadde de gravd det hullet med enden av terrassen, så hvordan de har kommet ut og osv, må gudene vite. Synderen og graverende er den samme som første gang, nå var hun svart under magen, mens den andre var ikje skitten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.