Årets første dyrlegebesøk

Årets første dyrlegebesøk

Nikki skulle ha ny rabiesvaksine i dag, da tenkte jeg at jeg tar med Zara også, så veier jeg begge 2 med det samme.

Zara pleier og gå oppå vekta av seg selv, uten at jeg trenger og si noe, det gjorde til og med Nikki i dag overraskende . Nikki veier 4.4 kg, gått opp 100 gram på litt over 2 måneder. Hun er slank og fin, ifølge dyrlegen. Zara har gått opp igjen til 6.2 kg, etter og ha ligget lenge mellom 5.6 – 5.9. Får skylde på desember & julekalender, og mye snø og holkeføre ute. Nå er det slanking på gang. Selv om hun er så sprek og rar, hele Zara jenta. De dagene jeg enten har fri eller begynne sent, så skal vi prøve og få til en halvlang gå tur på morgenkvisten iallfall. Kommer vi i siget igjen, så tar hun fort av disse gramma.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.