Snart desember og jul

 

Tiden flyr av gårde ser det ut for. I dag er det nest siste dag i November allerede. Og på søndag er det 1 søndag i advent, og pakkekalenderen må være klar. Det er den på langt nær, så jeg må finne 3 pakker til i dag, så tror jeg at jeg nærmer meg slutten på de 36 pakkene for i år. Så i morgen kveld, har jeg en stor jobb foran meg, nemlig og pakke inn 36 små kalenderpakker til våre 3 søte små. Er veldig spent på hvordan Zara vil like dette, de andre 2 er vant med kalender fra de var små, og elsker desember måneden med julekalender.

Været er begredelig. Det regner så mye at for en gangs skyld så ville ikke Bessie ut hagen i dag morges en gang, og det er sjelden. Zara er veldig flink derimot, hun springer ut for og gå på do, og så inn igjen.

Har vært oppe siden kl.05., begynner ikke på jobb før kl.12, men fant ut at det var ingen vits i og gå og legge seg , så da pusler jeg litt imens, en maskin med klær er i gang, handlelista til helga er skrevet ned og rydder litt.  Jentene skal ut om en liten time, før jeg kjører en stund etter det, for har et par ærend før jeg begynner på jobb i dag.

Julemarkedet og julegata ble tent og åpnet i går, er været like dårlig som i dag, så tror jeg at jeg venter til neste helg, for kamera går ikke ut i dette været.

1 måned igjen til jul

 

Tiden flyr av gårde, i morgen er det 1 måned igjen til jul. Og uke 1 første søndag i advent. Blir spennende i år med 3 små barn som skal ha hver sin pakkekalender i desember, er spent på om Zara vil like det eller ei. Nå er lille snuppa endelig blitt 4 måneder, og kan stilles ut. Der er ingen som passer for oss nå, så vi får begynne etter vinterdvalen. Skal bli kjekt og stille ut 3 hunder også, så sant Bella er i like fin form som hun er nå. I dag er det dessuten 1 år siden siste øreoperasjon. Så lite som vi har vært hos dyrlegen i år, er rekord, kun vanlige vaksinen, helsesjekk og B – 12 sprøyter på Bella og Bessie, det er alt. Og Zara har kun vært til valpevaksinen når hun fylte 3 måneder. Håper på et like bra år neste år også. Utstillingsresultatene til Bella og Bessie er sendt inn til Miniatyren i Rogaland og til Griffon Norge, så det blir spennede og se hvordan det ender. Er første gang i vårt liv, vi har en hund som er veteran og som får 3 BIS Veteran plasseringer første året som Veteran.

Ute er kulden kommet, vi hadde et lite drypp av snø, men det forsvant like fort. Siden Zara er en litt liten valp, sliter jeg veldig med og finne klær som passer henne for vinteren. Og hun trenger sårt noe varmt i vinter, genseren hun arvet etter Bessie, begynner og bli for liten. Frøken er blitt husren i løpet av 2 måneder, og det har hun vært den siste måneden, hun er så flink til og gi beskjed når hun vil ut, og er hun i buret sitt og klynker når vi kommer hjem, er det 2 ting: hun må på do, ellers  er hun sulten. Nå har hun fått en liten vannflaske som kaninene bruker i sine bur, så hun har tilgang på vann mens vi er på jobb. Neste uke er det siste uke med 3 måneders rolig på jobb, i Desember er det fullt kjør igjen, og så i januar igjen er det 3 måneder med rolig. Skal bli uvant med jobbing hver dag, når jeg har det rolig nå, har kjøpt meg 6 fotoalbumer, som jeg skal sette inn bilder i, og kommer til og kjøpe 3 – 4 til, samt flere fotorammer med 3 bilder i, som det skal settes bilder i ,både av tantebarn og våre søte små håpefulle. Vinterferien min til neste år, er bestemt, jeg skal ta meg en uke i mars, blir spennende og se om husbonden også får den uka. Jeg  har lagt noen planer, så får vi se om vi får det til :)

Julepresangene er jeg kommet et stykke med, håper og få gjort en del neste uke også, så minker det godt. Var innom Amanda en kjapp tur i går formiddag, der var det pyntet til jul, så når kamera mitt kommer tilbake fra Check & Clean forhåpentligvis i morgen eller mandag, og vi tar oss en tur til Amanda, skal kamera være med og ta litt julebilder.