1 måned igjen til jul

 

Tiden flyr av gårde, i morgen er det 1 måned igjen til jul. Og uke 1 første søndag i advent. Blir spennende i år med 3 små barn som skal ha hver sin pakkekalender i desember, er spent på om Zara vil like det eller ei. Nå er lille snuppa endelig blitt 4 måneder, og kan stilles ut. Der er ingen som passer for oss nå, så vi får begynne etter vinterdvalen. Skal bli kjekt og stille ut 3 hunder også, så sant Bella er i like fin form som hun er nå. I dag er det dessuten 1 år siden siste øreoperasjon. Så lite som vi har vært hos dyrlegen i år, er rekord, kun vanlige vaksinen, helsesjekk og B – 12 sprøyter på Bella og Bessie, det er alt. Og Zara har kun vært til valpevaksinen når hun fylte 3 måneder. Håper på et like bra år neste år også. Utstillingsresultatene til Bella og Bessie er sendt inn til Miniatyren i Rogaland og til Griffon Norge, så det blir spennede og se hvordan det ender. Er første gang i vårt liv, vi har en hund som er veteran og som får 3 BIS Veteran plasseringer første året som Veteran.

Ute er kulden kommet, vi hadde et lite drypp av snø, men det forsvant like fort. Siden Zara er en litt liten valp, sliter jeg veldig med og finne klær som passer henne for vinteren. Og hun trenger sårt noe varmt i vinter, genseren hun arvet etter Bessie, begynner og bli for liten. Frøken er blitt husren i løpet av 2 måneder, og det har hun vært den siste måneden, hun er så flink til og gi beskjed når hun vil ut, og er hun i buret sitt og klynker når vi kommer hjem, er det 2 ting: hun må på do, ellers  er hun sulten. Nå har hun fått en liten vannflaske som kaninene bruker i sine bur, så hun har tilgang på vann mens vi er på jobb. Neste uke er det siste uke med 3 måneders rolig på jobb, i Desember er det fullt kjør igjen, og så i januar igjen er det 3 måneder med rolig. Skal bli uvant med jobbing hver dag, når jeg har det rolig nå, har kjøpt meg 6 fotoalbumer, som jeg skal sette inn bilder i, og kommer til og kjøpe 3 – 4 til, samt flere fotorammer med 3 bilder i, som det skal settes bilder i ,både av tantebarn og våre søte små håpefulle. Vinterferien min til neste år, er bestemt, jeg skal ta meg en uke i mars, blir spennende og se om husbonden også får den uka. Jeg  har lagt noen planer, så får vi se om vi får det til :)

Julepresangene er jeg kommet et stykke med, håper og få gjort en del neste uke også, så minker det godt. Var innom Amanda en kjapp tur i går formiddag, der var det pyntet til jul, så når kamera mitt kommer tilbake fra Check & Clean forhåpentligvis i morgen eller mandag, og vi tar oss en tur til Amanda, skal kamera være med og ta litt julebilder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.