Tiden flyr av gårde ser det ut for. I dag er det nest siste dag i November allerede. Og på søndag er det 1 søndag i advent, og pakkekalenderen må være klar. Det er den på langt nær, så jeg må finne 3 pakker til i dag, så tror jeg at jeg nærmer meg slutten på de 36 pakkene for i år. Så i morgen kveld, har jeg en stor jobb foran meg, nemlig og pakke inn 36 små kalenderpakker til våre 3 søte små. Er veldig spent på hvordan Zara vil like dette, de andre 2 er vant med kalender fra de var små, og elsker desember måneden med julekalender.

Været er begredelig. Det regner så mye at for en gangs skyld så ville ikke Bessie ut hagen i dag morges en gang, og det er sjelden. Zara er veldig flink derimot, hun springer ut for og gå på do, og så inn igjen.

Har vært oppe siden kl.05., begynner ikke på jobb før kl.12, men fant ut at det var ingen vits i og gå og legge seg , så da pusler jeg litt imens, en maskin med klær er i gang, handlelista til helga er skrevet ned og rydder litt.  Jentene skal ut om en liten time, før jeg kjører en stund etter det, for har et par ærend før jeg begynner på jobb i dag.

Julemarkedet og julegata ble tent og åpnet i går, er været like dårlig som i dag, så tror jeg at jeg venter til neste helg, for kamera går ikke ut i dette været.