Nuppekveld

Nuppekveld

 

Har nuppet jentene litt i kveld, siden vi går mot årets 2 siste utstillinger for vår del. Tenkte jeg skulle se hvordan pelsen på lille knøtte er, om den sitter bom fast eller følger med fingrene. Prøvde litt med middagsbordet, og pelsen fulgte med når jeg nappet henne. Hørte ikke et pip eller klynk fra lille jenta. Tok Bessie og Zara med meg på badet, Bessie skulle iallefall nuppes litt, og fikk se om knøttet ville gjøre noe. Begynte litt med Zara og fikk tatt litt på henne, så nå er hun ikke så svart på ryggen lenger, rød fargen kom mer fram. I mine 8.5 år som griffon eier, har jeg aldri i mitt liv nuppet en griffe så tidlig, hun er så lett og nuppe , at en blir ikke sår og nummen i fingrene, som en blir med de andre 2. Vil ta litt og litt med henne, så hun blir vant til det, og ikke vettskremt. Gikk over til Bessie etterpå, og da la Zara seg på håndkleet ved siden av, og sovnet, mens jeg kunne jobbe med Bessie. Der kom en del pels av, og mesteparten kom fra under magen, tror Bessie syntes det var godt og få av seg noe under magen. Nå ser hun endelig ut som en dame igjen, og ikke en overgrodd “pelsdott”, min skjønne lille Bissen Smile. Bella har også fått seg en liten “makeover”, fikk fjernet det hun har hatt på nesen, så nå blir det lettere og få puste skikkelig og godt er det. Holdt på i ca 1,5 – 2 timer med jentene, da gav vi oss for i kveld. Får se om vi får tatt siste shiningen på mandag, for da har jeg fri igjen. Bella er som kjent veldig kresen og sær, og i kveld gikk hun av alle ting inn i stålburet vi har til Zara  under trappa og la seg, og sovnet der inne. Så julepresanger til jentene blir litt flere dyner og dynetrekk og flere Agria fleecepledd hvis mamma og pappa finner det når de er på tur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

QR Code Business Card