Syk Nikki

Natt til lørdag ble lille Nikki syk med magesyken, det ble et par turer ut i Hagen i løpet av natta og morgenkvisten. . Og med denne varmen vi har hatt , har ikke det hjulpet så mye heller. Lite vann drakk hun også som jeg så. De fikk være lite ute i denne varmen denne dagen.

Håpet at det ville bedre seg natt til søndag, men det ble et par turer ut i Hagen på natta da også. Når jeg vasket henne bak ene gangen , var der litt blid, så jeg begynte og bli litt bekymret og redd for henne. Typisk vår flaks at det skjer noe i helga. Jeg lot det bero , og i dag drakk hun godt med vann og var litt mer pigg.  Selv med magesyken så går halen likevel på vår lille maskot .

Egentlig skulle vi vært på utstilling på Orre i Stavanger i dag, men med Nikki syk og denne varmen , risikerte vi ingenting og holdt oss hjemme i denne varmen og det var likegodt ?

Prøvde med litt tørrfôr for og se om hun ville spise litt, nei, ville heller ga godbiten, den var bedre ?

Natt til mandag håpet jeg på litt mer søvn, men det ble 3 turer ut i Hagen denne natta også.  Og skulle selvfølgelig jobbe dag, men det gikk greit .  Etter at vi kom hjem i går var hun bare 1 gang på do, og det var mer fast enn hva det har vært de siste dagene.

Prøvde litt mat i går kveld og det gikk unna, ellers har hun romstert i lekekassen sin og vært mer seg selv.

I natt håpet jeg på litt mer søvn og i natt sov alle rundt uten noen turer ut i Hagen , og det gjorde godt.  Det ble tidlig morgentur i denne varmen. Matmor  hadde fri og hadde noen ærend. Gav henne frokost i dag og det gikk ned på høykant og hun har spist godt i kveld også og er fin i magen heldigvis ?

Det er ikke så lett når de firbente er syke, de kan ikke akkurat si hvor de har vondt eller ei ?.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.