Palmesøndag

Klar for ny utstillingsdag med litt senere oppmøte enn hva vi hadde på lørdagen. I dag skulle vi få prøve den nye ringen også, den er stor i forhold til den lille, fant oss plass rett ved ringen og rigget oss til. Vi hadde heldigvis god tid på oss, så jentene fikk seg en luftetur i tillegg, før de skulle inn.

Nytt for i dag, var at jeg skulle prøve og gå med alle 3 i ringe, og at matfar stod klar med jentene etterhvert.I dag stilte jeg Nikki på gulvet før vi skulle inn, i håp om at hun ble litt mer vant med gulvet. I dag gikk hun som ei kule, manglet litt toglinje, men fikk excellent movement, så det var et stort fremskritt bare fra dagen før.

Så inn med Zara, dommeren og dommer eleven, tok seg god tid, og vi måtte gå et par runder før de fikk bestemt seg. Excellent med ck, så var det og bytte ut Zara med Bessie, der og måtte vi ha et par runder ekstra, de lurte på om Bessie hadde noe med ryggen, jeg svarte nei. og fikk til svar, prøv og gå fortere, og se om det hjelper. Det gjorde det, gikk så fort , at vi nesten sprang i ringen. Excellent med ck på Bessie også, de rygget nesten når de spurte etter alderen hennes.

Så var det finalen mellom jentene og ekteparet, matfar gikk først med Zara, siden jeg hadde Bessie og nummerlappen på henne, matfar trakk det lengste strået, og Bessie ble BIR Veteran. Alt i alt så er jeg veldig godt fornøyd med helga, vi pleier aldri og gjøre det godt på en dobbelutstilling, og Zara ble BIR begge dagene, det er helt supert.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.