Utstilling Palmelørdag

Utstilling Palmelørdag

Kosehelg og tjuvstart på påsken med årets koseligste utstilling på tjukkeste Jæren og Varhaug .

Tidlig opp på en lørdags morgen , heldigvis gjorde jeg alt klart i går kveld.

Fremmøte 08.30, og vi var der 1 tine før, i håp om og få god plass og det gjorde vi.

Dommeren har vi hatt 1 gang før, så vi var litt spente på denne gang, det er ikke alltid samme dommer 2 ganger gir samme resultat.

Nikki inn først med glatt underlag som hun ikke likte. Derfor ble det grønn på henne, men med en flott kritikk, underlaget felte henne i dag 😪

Så var det Zara sin tur, som ikke er så nøyen på underlaget, hun gjorde det godt, og ble BIR 😜 med en flott kritikk igjen av dommeren 😀.

Bessie har første utstillingshelga denne måneden og likte visst heller ikke underlaget hun heller i dag, så hun fikk gult. Alt i alt, så ble det en del forskjellige farger i dag .

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

QR Code Business Card