Suksess i Bergen

I slutten av februar hadde vi oss en kort helgetur til Bergen og årets første utstilling for småjentene. Vi har aldri stilt i Bergen så tidlig på året, og utstillingsplassen hadde vi aldri vært på heller.

Med en bonus overnatting på hotellet og middag ute med foreldrene , ble det en koselig Bergenstur.

Klart for utstillingsdagen, aldri hørt om dommeren før og hadde ikke så kjempestore forventninger. Hvis jeg var heldig med Nikki, kunne jeg håpe på 2 røde ?. Det viste seg at hun likte ikke helt gulv underlaget, men fikk henne til og gå likevel til slutt. Mens jeg stod og stilte henne opp, ventet jeg på og høre very Good for ente gang. Den gang ei, ringsekretæren sa excellent med ck, jeg holdt på og svime av og trodde jeg hørte feil.

Siden der var en belge hannhund og en tispe, skulle jeg kjempe med hannhunden om BIR og BIM, jeg hadde fått mer enn hva jeg hadde håpet på, så jeg var mer enn fornøyd med BIM. Så spurte ringsekretæren om Nikki var fullcertet, nei , sa jeg, for hun har ikke et eneste ett. Da skal hun få det første nå, sa han, da ble jeg litt blank i øyekroken av min lille jente ?.

 

Så var det og bytte hund med mannen til Zara, hu var aleina bruxe, så det tok ikke så lang tid. Dommeren likte henne også godt, og min lille apekatt filk full pott og ble BIR ?.

 

Så årets første utstilling ble en stor suksess for våre småjenter med BIR og BIM og første certet ?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.