Uvant og stå opp tidlig igjen

Med mye fri de siste ukene, og kun kveldsvakter forrige uke og helg, var det knallhardt og stå opp kl 05.30 i dag morges. Jentene var så vidt de klarte og spise frokost i dag morges, før det var rett i seng igjen. Ut og lufte seg i hagen for og gå på do, var det kun frøken som gjorde, de andre var ikke våkne så tidlig som kl.07.00.

Når vi kom hjem 15.30, var det rett ut med 3 små, som hadde holdt seg hele dagen. Og da var de litt hyper, siden de hadde vært over 7 timer alene , for første gang på evigheter, ja, nå var de alene forrige lørdag, men ellers er det lenge siden. Tror de har nytt dagen, med og kunne sove i fred og ro, uten at de må ut 2 ganger før matfar kommer hjem.

I morgen er siste dag fri før jul, den skal nytes , slappes av, forhåpentligvis se på julemarkedet i byen, og få gjort litt annet mask.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.