Årets siste utstilling

For noen uker siden kjørte jeg og hundene til Stord for årets siste utstilling. Det som var litt ekstra vemodig denne gangen, var at det var siste utstillingen til Bella på 9.5 år. Fra nå av skulle hun være pensjonist og nyte resten av livet.

Med dansk dommer som vi ikke hadde hørt om før, var vi litt spente, og med et elendig griffeoppmøte på grunn av Lillestrøm helga etterpå, ble det veldig lite griffer denne gangen. 2 valper, og 3 voksne, det var det hele. Først var Bella inne, hun er rar til tider, liker hun ikke golvet inne i hallen, da går det ikke bra, og det skjedde denne gangen også. Så hun fikk very good på sin siste utstilling.

Ettepå var det mini sin tur, jeg har ikke vært borte i en hund, som en ikke trenger og vise godbiten til, når en er inne i ringen. Frøken gikk som en prinsesse, brydde seg katten om godbit, og gikk som et olja lyn. Var litt på kritikken at hun trengte masse osv, men hun er kun 15 måneder. Og når jeg skulle ta henne opp, og gå ut av ringen, sier ringsekretæren at når du komme tilbake kan du velge hva du vil ha, hæ sa jeg. Og da kom hun med Bir rosetta, og ck og cert sløyfa. Gjett om matmor var glad og kry da. Så da måtte vi få til et bilde med dommeren for en gangs skyld.

Jeg hadde så lyst og reise til Lillestrøm jeg også både med Bella og Zara, men når husbonden måtte jobbe overtid med varetelling, da kom jeg ikke så langt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.