Utstillingssesongen 2014 i gang

 

Da er endelig sesongen  i gang for vår del, og nå kan endelig vår lille frøken også få debutere. Er spent på hvordan det vil gå med henne.

Vi hadde tidlig oppmøte i går kl.09.00, og da gjelder det og være litt tidlig, få luftet 3 hunder, få alt med seg inn i hallen og gjøre hundene klare. Burtralla som jentene kjøpte som julepresang var slettes ingen dum ide, nå la vi stoler , utstillingskofferten oppå, og slapp og bære noe som helst. Fryd og gammen.

I år skulle vi være i kulturhuset, der har vi aldri vært før, kun 2 ringer der , så det var litt trangt, men gikk veldig fint. Sekreteriatet lå oppe ved Idrettshallen, så jeg måtte gå opp der og hente premiene, men det gjorde ingenting.

Spent på nederlands dommer, og årets første utstilling er alltid spennende. Dommeren virket veldig grei, og så ikke noe blått eller rødt på griffene. Rart , når Bella var inne var dommeren og ringsekretæren veldig i tvil, for de var nede i regelboka og leste lenge og vel, vet ikke hva de undersøkte etter, men det var noen nytt.

Bella fikk excellent, 1 og BIR Veteran  :-P

Bessie fikk excellent, 1, ck, 1 BTK og BIR  :-P og

Zara fikk 1 – 1 BIR VALP  :-P

 

med andre ord, en super start på utstillingsåret 2014.

Bella fikk forøvrig en ny vri på kritikken, very intelligent og a bit heavy today  :lol:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.