Utstillingssesongen 2014 i gang

 

Da er endelig sesongen  i gang for vår del, og nå kan endelig vår lille frøken også få debutere. Er spent på hvordan det vil gå med henne.

Vi hadde tidlig oppmøte i går kl.09.00, og da gjelder det og være litt tidlig, få luftet 3 hunder, få alt med seg inn i hallen og gjøre hundene klare. Burtralla som jentene kjøpte som julepresang var slettes ingen dum ide, nå la vi stoler , utstillingskofferten oppå, og slapp og bære noe som helst. Fryd og gammen.

I år skulle vi være i kulturhuset, der har vi aldri vært før, kun 2 ringer der , så det var litt trangt, men gikk veldig fint. Sekreteriatet lå oppe ved Idrettshallen, så jeg måtte gå opp der og hente premiene, men det gjorde ingenting.

Spent på nederlands dommer, og årets første utstilling er alltid spennende. Dommeren virket veldig grei, og så ikke noe blått eller rødt på griffene. Rart , når Bella var inne var dommeren og ringsekretæren veldig i tvil, for de var nede i regelboka og leste lenge og vel, vet ikke hva de undersøkte etter, men det var noen nytt.

Bella fikk excellent, 1 og BIR Veteran  Razz

Bessie fikk excellent, 1, ck, 1 BTK og BIR  Razz og

Zara fikk 1 – 1 BIR VALP  Razz

 

med andre ord, en super start på utstillingsåret 2014.

Bella fikk forøvrig en ny vri på kritikken, very intelligent og a bit heavy today  LOL

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.