Lavsesong

Endelig litt rolige tider på jobb igjen, og med det mye fri, til og gjøre hva jeg vil, som kose masse med de 2 søte småjentene i huset, scrappe litt, få bilder inn i albumer, gå på besøk og annet som jeg ikke får gjort ellers.

Når sant skal sies, så er dette friuka mi, har en sånn kjekk turnus, i lavsesongen hvor hver 4 uke, har jeg friuke, denne uka hadde jeg tenkt og slappe av, koble ut og få kost masse med de 2 søte hjemme, men den gang ei, masse ekstravakter på jobb som jeg har fått, så jeg har kun fri i morgen. Men jeg overlever nok, har litt mer igjen av dagen, når en ikke begynner før kl.16.00 på ettermiddagen.

De søte små går nok surr i ball, når mammen jobber fullt i flere måneder, og så plutselig masse hjemme i et par måneder og så fullt igjen 1 måned og så hjemme igjen i 3 måneder, jeg hadde gått i surr jeg også. De er jo vant med og få gå tur på morgenen etter frokost, og så sover de til vi kommer hjem, mens nå når jeg har mye fri, er de ute i hagen på morgenkvisten, så frokost, og så går de og legger seg i et par timer. Så første turen nå, kan de drøye til senest i 12 tiden.

I går fikk de rent på sengene sine, og da stod 2 jenter på hodet, og skulle rote litt i sengene, for og finne liggestillingene.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.