Matvrak

Blir ikke helt riktig klok på lille frøken Nikki. Fra og være mer enn finspist og ikke spise frokost i det hele tatt, til og blitt et totalt matvrak noe som gleder et matmor hjerte stort :). Midt i sin andre løpetid i vinter, fant hun plutselig ut at mat er godt, selv etter at hun har fått både ormekur og flåttkur etterpå, noe som ikke har gjort saken bedre før. Men bank i bordet, nå spiser lille jenta så godt som bare det. Royal Canin Adult tørrfor, Specific CXW våtfor, og Vom hundepølser går ned på høykant. På 1 måned kunne folk se forskjell på henne, vi måtte justere på halsbåndet, nå begynner frøkna og bli litt tung , så en dag jeg har tid , får jeg gå og veie henne :)

Endelig ser det ut som om jeg kan puste lettet ut, over at hun endelig spiser godt :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.