Bessie er syk

Vi har i et par uker slitt med magesyken på alle 3 småjentene her i huset. Hardest rammet er stakkars Bessiemor , som måtte en tur til dyrlegen på torsdag ettermiddag for en sjekk . Ingen feber, tette analkjertler og litt tannstein, var det hele. Fikk sprøyte for kvalmen og tabeletter for diareen , som skulle taes i 3 dager.  Etter at vi kom hjem fra dyrlegen, kjørte jeg ut for og handle, Bessiemor skulle få ris og fiskeboller et par dager.

Fiskeboller og ris går ned på høykant , og formen stiger, er mer seg selv nå, og ikke minst har vi sovet rundt 3 netter på rad nå. Det har ikke vært en selvfølge de siste ukene med mageproblemer ?.

I morgen tidlig har vi time his dyrlegen for tømming av analkjertler , ta tannstein, klippe negler  og vaksine .  Håper dyrlegen finner ut av hva som feiler Bessiemor , for synes synd på gromjenra ❤️.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.