Bessie hos dyrlegen

Bessie hos dyrlegen

Siden Bessiemor va litt pjusk etter nyttår , og etter den hetebølga i sommer, tenkte jeg at det var bedre med helsesjekk for mye, enn 1 for liten. Dessuten når eldre damer er kommet opp i årå, er det bedre og gå 2 ganger i året, og sjekke om alt er i orden.

For 2 uker siden, bestemte jeg meg for at vi skulle ta en helsesjekk. Bessiemor er en rar eldre dame ser Dere, når vi gikk ut av døra og mot bilen, gikk hun som om hun var 90 år, med halen mellom beina og skikkelig krokete. Tenkte sikkert, at uff, jeg vet hvor vi skal hen. Inn i bilen med oss og kjørte til dyrlegen. Åpnet bagasjerommet for og ta på henne lenka, og da raste hun av gårde, inn døra til dyrlegen , bort til skranken, Hallo , er der noen her? Fikk ikke noe respons, da snudde hun 180 grader rundt og jumpet opp på vekta, helt av seg selv. Jeg ble så forfjamsa av denne hunden, for dette pleier ikke og være henne hos dyrlegen. Det pleier og være, åh, nei, jeg vil ut igjen, med en gang. Fikk nå sjekket vekta, siden hun jumpet oppå 2 ganger av seg selv, 6.7 kg er dronninga på 10.5 år blitt. Har aldri vært så tung i sitt liv, i vår når matmor tabbet seg ut, da var hun nede i 4.9 kg.

Vel , vi kom oss inn til dyrlegen , for en sjekk. Tenner, hjerte, lunger og alt var helt fint. En liten fettklump i lysken, er det eneste, men den lå i ro.Så ellers, var gamlemor sprek som en fisk, går lange turer med matfar hver dag, og blir furten hvis hun ikke får gå.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.