Nyttårsfeiring i Stavanger

Nyttårsfeiring i Stavanger

I 2017 tilbragte vi for første gang nyttårsaften på hotell sammen med hundene, i håp om at det ville bli bedre for de, spesielt Bessie, som vil krype ut av seg selv, for hun er livredd alt fyrverkeri . Så etter at vi hadde prøvd hotell første gang på nyttår, bestemte vi oss med en gang, at det skulle vi gjøre neste  nyttårsaften også. I 2017 var vi i Bergen på Clarion på flyplassen, i 2018 ville vi prøve Stavanger og Clarion Hotel Air. Når det nærmet seg, fikk vi mail om hva opplegg de hadde for hundene, gratis fotografering mellom 16-18, kurs / utstillingstrening osv,vi valgte det første, i håp om og få noen gode bilder av jentene.

 

Alle bildene er tatt av Joackim Steinbru, Steinbru Photograpy.

Hotelloppholdet var like vellykket denne gang, og i tillegg kunne vi ta våre små med opp i 10 etasje, for og se på fyrverkeriet ved midnatt. Det er første gang vi har kunne gjort, så det var ikke dumt.

Siden det var uværet blåste opp etter at vi kom ned til Stavanger, kom vi oss ikke hjem med båten før kl 16 1.nyttårsdag.

Hvor vi skal feire nyttårsaften 2019, er usikkert, men det blir nok på et hotell igjen tenker vi.

 

 

 

3 kommentarer til «Nyttårsfeiring i Stavanger»

  1. Fina bilder på fina hundar! Tack för dina snälla kommentarer. Jag har en Nikon D3200 som jag köpte för 7 år sedan och så fotar jag också med min mobil som är en Samsung s9 plus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.