NKK Utstilling Orre

 

I dag på en lørdag stod vi opp kl. 06.00 for og gjøre oss klar til og kjøre til Orre og NKK utstilling. Ute regnet det godt, og motet for og kjøre ble ikke noe bra, med tanke på hunder som ikke er så glade for og gå i vått gress. Med mammen som sjåfør og jentene trygt bak i bil burene sine, kjørte vi avgårde, med pappen igjen hjemme, for han hadde jobbelørdag. Mammen var veldig spent på om hun ville finne veien att og fram, uten problem, bad pappen ringe med jevne mellomrom for og høre hvordan det gikk.

Ferden gikk overraskende bra, og vi var fremme 09.30, da kjørte vi på besøk til noen andre som skulle stille griffer, så der var vi på veldig koselig besøk i en campingvogn, jentene har jo vært vant med det, så det var ikke noe nytt, og slo seg til ro der inne. Klokken likket og lakk mot fremmøte, og ut i regnværet med oss, heldigvis ble det opplett når vi kom frem, så det hjalp en del. Med 6 belger og 3 bruxer i programmet, så tok jeg dagen som en trening, spesielt siden det var jeg som skulle gå med de søte små.  Forsinkelser var der, så vi var godt over tiden, før belgene endelig skulle inn, begynte med blått, så jeg tenkte , ok, godt med en tur av og til. Klart for Bella sin tur, hun går som en prinsesse og kunne ikke tro hun har gjort noe annet i sitt liv, får høre av dommeren at 8 år er ingen alder, og hun er ungdommelig. Jisses man.  Nummer 2, men skal inn igjen med champion tispa, der blir hun BIR Veteran, og for gammel for Cacib, men det visste jeg. Så klart for Bessie, litt mer jobbing med henne, dommeren kaller henne for lite nøtte, går som en prinsesse hun også. 2 røde og ck, så inn igjen for og kjempe om BIR og BIM, der blir minste prinsessa vår BIM, det tror jeg er første BIM’en hennes. Så med mammen i ringen , så er jeg strålende fornøyd med uttellingen i dag.

La jentene i bilen etterpå , så jeg kunne gå og se på de forskjellige standene, der var ikke så mye, eneste jeg fant som var av interesse var Pro Plan, som delte ut masse forprøver, så nå kan jentene kose seg. På vei hjem kjørte vi innom en stor dyrebutikk, hvor jeg var inne og kikket og kjøpte litt snop til de, siden de var så flinke i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.