Ny valp i hus

 

Onsdag i forrige uke satt mammen seg på flyet til Oslo som gikk videre til Gøteborg hvor jeg skulle hente hjem vårt nye familiemedlem. Turen gikk fint helt til flyet nærmet seg Gøteborg, da begynte mamma sine nerver og komme fram. Litt mer enn spent når undertegnede landet på svensk jord, og på en flyplass hvor en overhodet ikke er kjent, prøve og finne fram. Klarte og gå litt feil der, men fant fram til slutt, og så var puslespillet og finne Yvonne og Zara.  Fant de når jeg endelig kom meg ut av ankomsthallen for utenlandsavdelingen. Lille Zara så helt nusselige bedårende ut og til og spise opp. Siden Yvonne skulle hjem og levere en valp til , fikk vi kun en god time sammen, skulle ønske det ble lenger, men pytt pytt.  Før Yvonne kjørte hjem, gikk vi ut på marka for og se om Zara ville tisse, det gjorde hun, så fikk vi også tatt litt bilder. Klokka var 11.50 når Yvonne dro fra oss, og flyet til Oslo gikk ikke før 14.55. Først en liten tur på toalettet, før jeg tenkte vi kunne like godt sjekke inn og sette oss oppe, i fred og ro. Fikk ordnet billett til lille frøken, så bar det opp i innsjekkingen, og videre langt avgårde. Heldigvis var nummeret for gaten vi skulle til, kommet opp så vi gikk bort der og satt oss. Der sov Zara en god stund og så var det bli kjent tid, mellom henne og meg, med masse kyssing og kosing. Hun sjarmerte mange der vi satt og ventet på flyet.

Mye turbulens på Widerøe flyet til Oslo, Zara likte seg ikke helt oppe i luften, jeg var ikke noe høy i hatten jeg heller, med den turbulensen, men vi kom oss heldigvis trygt ned . Så ankom vi Oslo, jisses man for en stor flyplass, og når en kun har en time på seg, da går klokka fort. Gjennom tollen, som ikke var helt enkel og finne, så innsjekkingen, hvor køen var milevis lang. Klokka gikk og flyet skulle gå 16.55,  jeg hadde ingen planer om og vente på neste fly for etter 12 timers reise, så kjenner en det.  Fra innsjekkingen og til og finne gaten, løp jeg så fort jeg kunne til qate 15, og så opp boardingen var begynt. Nei!!!!! Løp for harde livet til gate 15, der stod ikke noe Haugesund, spurte en mann om hjelp, han sa det var forandret til gate 11, helsikke også.  Enda mer løping rett fram, vi klarte oss akkurat, og når vi stod i kø for og gå ombord i flyet, var jeg så andpusten og helt ferdig, at jeg var så glad vi klarte det.

Flyturen fra Oslo og hjem, gikk bedre, Zara var litt roligere nå, og jeg fikk slappet litt av .9

Godt og komme hjem, og hilse på jentene igjen, og la de få hilse på Zara. Mannen fikk seg sitt livs sjokk, men det går bedre og bedre. 

Lille Zara er et frisk lite vindpust, som skal  utforske alt, og ingenting er til hinder visst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.