3 uker som 3 barnsmor

 

I morgen er det 3 uker siden jeg reiste til Gøteborg for og hente hjem vår nye griffe valp. Zara er en veldig aktiv og kreativ liten krabat, som på finurlige vis klarer og klatre / komme seg ut av en høy kompostbinge med og uten tak. Tro det den som vil, hvordan hun får det til, det aner vi ikke. Kanskje er det Bessie som har en liten finger med i spillet, hvem vet? 

Zara er veldig flink til og gå på do ute i hagen,  går ut med henne når hun har spist, sovet og lekt, og det skjer veldig lite uhell inne. Bank i bordet.  Sover natta rundt, er som regel ute en liten tur ute i hagen på tidlig morgenkvisten før vi legger oss igjen.

Hun og Bessie er nå blitt bestevenner alldeles, og det lekes i fra tidlig morgen til sene kvelden. Sier at hundebarnehagen er åpen lenge. Nå som vi har høstferie denne uka, sover hun mer og mer, og er veldig lite i buret. Hun er blitt mer og mer trygg, når hun ikke sover eller leker med Bessie, så leker hun med lekene sine.

Bella har også tatt henne til seg, får ligge inntil henne, så lenge Zara ligger i ro, er minsten borti Bella med en labb, så hopper Bella vekk.  Og når det blir for mye for Bella og Bessie, så setter de Zara på plass.  Går Zara i senga og legger seg for og sove, så er Bessie borti henne, ikke sove nå, vi skal leke. Pappen sier at der er mye likheter mellom Bessie og Zara, vet ikke om det er at begge har svensk blod i seg. Bella er stikk motsatt i forhold til de 2 minste, da hun er helnorsk og Rogalending.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.