3 måneders vaksine

 

Forrige mandag var det tid for 3 måneders vaksine på lille Zara. Var litt spent på hvordan det ville gå, hva hun veier og hvordan hun ville være hos dyrlegen. Plasserte henne i bilburet til Bella, det var stort og litt klynking både ned og hjem, men når hun blir mer vant med bilturer, så går nok det bra, håper jeg.

Parkerte bilen , opp med bakluken på bilen, og hentet lille jenta fra bilburet, nei, da var hun visst blitt trygg, og det var litt skummelt og komme ut derfra, så jeg måtte lokke henne fram. Fikk henne ut til slutt, og inn til dyrlegekontoret, der var ikke fullt så skummelt, veiemaskin var ikke så stort problem, hun gikk oppå og fikk veid henne. 1.45 kg veier lille nøstet, så liten valp tror jeg ikke vi har hatt, kan ikke ta det igjen i farten iallefall. Så var det og «sjekke inn» og vente på vår tur. Litt forsinkelser, men lille frøken var kjempeflink og rolig, og la seg til og sove på armen min.

Dyrlegen kom inn, og skulle sjekke lille frøken, det var ikke så skummelt det heller, fikk se på tennene, sjekke ører, knær, lytte osv. Og når hun skulle få valpevaksinen, ga ikke frøken en lyd fra seg. Det var positivt, Bessie derimot gir beskjed, når hun får vaksinen. Litt løs kneskål var eneste, men det er ikke sikkert er noe, noterte det i margen, så får vi se når 6 måneders kontrollen er, om det er gått vekk. Krysser fingrer og tær for det iallefall  :-?. Ellers var alt fint med henne.

Så var det og betale og kjøre hjem igjen, Bella og Bessie var kjempefornøyde når småen kom hjem igjen. Var ikke mye soving, etter at hun fikk vaksinen, det var nesten rett på lekingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.