3 måneders vaksine

3 måneders vaksine

 

Forrige mandag var det tid for 3 måneders vaksine på lille Zara. Var litt spent på hvordan det ville gå, hva hun veier og hvordan hun ville være hos dyrlegen. Plasserte henne i bilburet til Bella, det var stort og litt klynking både ned og hjem, men når hun blir mer vant med bilturer, så går nok det bra, håper jeg.

Parkerte bilen , opp med bakluken på bilen, og hentet lille jenta fra bilburet, nei, da var hun visst blitt trygg, og det var litt skummelt og komme ut derfra, så jeg måtte lokke henne fram. Fikk henne ut til slutt, og inn til dyrlegekontoret, der var ikke fullt så skummelt, veiemaskin var ikke så stort problem, hun gikk oppå og fikk veid henne. 1.45 kg veier lille nøstet, så liten valp tror jeg ikke vi har hatt, kan ikke ta det igjen i farten iallefall. Så var det og “sjekke inn” og vente på vår tur. Litt forsinkelser, men lille frøken var kjempeflink og rolig, og la seg til og sove på armen min.

Dyrlegen kom inn, og skulle sjekke lille frøken, det var ikke så skummelt det heller, fikk se på tennene, sjekke ører, knær, lytte osv. Og når hun skulle få valpevaksinen, ga ikke frøken en lyd fra seg. Det var positivt, Bessie derimot gir beskjed, når hun får vaksinen. Litt løs kneskål var eneste, men det er ikke sikkert er noe, noterte det i margen, så får vi se når 6 måneders kontrollen er, om det er gått vekk. Krysser fingrer og tær for det iallefall  Confused. Ellers var alt fint med henne.

Så var det og betale og kjøre hjem igjen, Bella og Bessie var kjempefornøyde når småen kom hjem igjen. Var ikke mye soving, etter at hun fikk vaksinen, det var nesten rett på lekingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

QR Code Business Card