Ny utstillingshelg

 

For 2 uker siden var vi på ny en tur til Stavangerkanten og ny utstilling for jentene. Denne gangen var det litt ekstra spennende for lille frøken fryd skulle debutere i juniorklassen.

Vi kjørte ned på lørdagskveld, etter at matmor hadde kommet hjem fra jobb og skiftet klær og pakket bilen. Jentene var helt koko, for lille frøken var dette noe nytt, hun skulle ligge på hotell for første gang og på skikkelig tur, i forhold til en dagstur som vi har gjort i det siste. Når vi kom fram til Rica Forum, luftet vi jentene etter at vi hadde sjekket inn. Dette var spennende, synes Bessie og Zara, de var helt i hundre, og » gamlemor», skulle ikke være noe dårligere hun heller. De for høyt og lavt, de små turene de fikk.

Ellers var jeg veldig spent på hvordan Zara ville reagere på og ligge på hotell, men det var ingen problem. Hun storkoste seg, turnet i hotellsenga, sov som en sten, og ellers var det mye nye lukter og nye plass. De 2 andre er jo vant med og ligge på hotell, og nå var det også leking med de 2 minste. Ingen forandring fra hjemme altså.

Vi sovnet tidlig, siden vi hadde vært på jobb hele lørdagen, og kunne endelig ligge litt lenger på søndagen, enn hva vi har gjort de andre gangene vi har kjørt opp og ned. Vi fikk oss en god frokost også, før vi sjekket ut og kjørte til Orre sammen med jentene baki.

Var ikke lett og finne ringene i dag, men fant de til slutt. Var en stund og vente, men da slappet jentene av i buret sitt.  Der var kun 2 belger i dag, en hannhund og Bella. Bella fikk BIR Veteran, og det var det hele, dommeren syntes hun var «kanskje» litt for tung i dag, men ellers var det god kritikk. Så bruxene sin tur. Der også en hannhund, for Zara skulle gjøre debuten sin i juniorklassen. Matmor nervøs som alltid  :-| , og ville prøve og gjøre sitt beste og se hvordan det gikk. Zara var som en liten prinsesse, hun gikk så fint, var flink på bordet, eneste hun tøyset litt med, var på «oppløpssiden», der skulle hun hoppe og tøyse litt. Vet ikke om det var der hun tapte, men tror det. Så hun fikk 2 røde, men en flott kritikk, «med en anelse litt mer baby enn junior». Sistemann inn, var Bessie. Inn alene i championklassen, vant den, så inn med tispa fra åpen klasse, for og konkurrere der også. Den vant hun også. Og ikke nok med det, siden der var en hannhund der også, måtte det kjempes om BIR og BIM, gjett hvem som tok hjem en etterlengtet seier. Hurra for Bessien vår, som ble BIR  :-))

Så etter at vi fikk slappet litt av, kjørte vi hjem igjen. Og nå er det nesten 1 måned til neste gang vi skal på farten igjen. Tuddeluu.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.