Fanget opp av
Kategori: Bursdager

Nikki er 2 år

Nikki er 2 år

Nå har matmor vært veldig sløv her med og oppdatere både hjemmesiden med bilder, blogg osv. 16.10.2018 ble vår lille maskot 2 år. Fy søren som den tida har flydd av gårde, synes det ikke er så lenge siden hun var en liten baby valp.

Dronninga i huset er 10 år

Dronninga i huset er 10 år

5 mars var Dronning Bessie 10 år. Snakk om en sprek og glad 10 åring. Som seg hør og bør må jo hundene også få presanger, når det er bursdag .  Zara elsker og åpne alle sine presanger, men denne gang fikk Bessie åpne sine og storkoste seg.  

Nikki 1 år

Nikki 1 år

  Tida har gått veldig fort siden februar da jeg var i Latvia og hentet hjem Nikki. 16 oktober ble hun nemlig 1 år , og de 8  månedene hun har vært her, har hun gitt oss så mye latter og mengder med kos, men også en del grå hår og frustrasjon spesielt den 1 måneden, da hun ikke ville spise noe særlig. Jeg prøvde nesten alle hundemerkene, noen rørte hun ikke en gang, mens noen gikk ut over magen….

Les mer Les mer

Tiden flyr

Tiden flyr

Skal si tiden flyr av gårde, i dag er nemlig vår lille Nikki blitt 7 måneder og om 2 måneder så blir hun junior. Snakk om en liten frøken som er full av lopper og gudene vet hva.. Elsker og leke og terge Zara og er litt snillere med Bessie . Men trioen storkoser seg sammen, og aller best liker hun seg når hun får gå tur sammen med 2 voksne .

Gromjenta 9 år

Gromjenta 9 år

  Utrolig men dessverre sant. I dag fyller vår lille gromjente, krumtapp, verdens snilleste,roligste, sterkeste, både fysisk og mentalt og masekopp Bella 9 år. Hun er sprek som en fole, et lite matvrak, elsker fremdeles og gå turer, gå på utstilling og kose seg i hagen når vårsola kommer frem.   Med tanke på at hun har hatt 3 tøffe hendelser bak seg de 3 siste årene,  kommer hun søren meg sterkere ut av det. Håper 2014 er et lykkeår…

Les mer Les mer

QR Code Business Card