Utstilling Tvååker dag 2

 

Vi er tidlig oppe i dag også, lufter jentene , får sjekket ut av hotellet og kjører mot Tvååker i dag også. Det har regnet godt i natt, så vi er veldig spent på hvordan været er og om vi må sette opp teltet.

Vel framme, parkere enda lenger borte enn i går, men det går helt fint. Alt gikk like fint som i går. Smarte meg hadde lagt ringfordelingen i veska som lå i bilen, og jeg hadde bommet totalt på ring 1 av 2, så vi gikk att og fram og rundt 3 ganger , før vi endelig kunne sette oss ned foran rett ring ?. Snakk om stress , kjente jeg var mer enn kokt i topplokket ?.

Det var en god del hunder før bruxene, vi trente litt med jentene, Yvonne og PO kom også . Hun gav meg noen tips og det hjalp med Zara. Matfar ville at jeg skulle gå med Zara og han med Bessie.

Ok, meg og Zara inn i ringen alene i åpen klasse, dommeren virket veldig koselig . Jeg jobbet med Zara foran dommerbordet og ventet på og få blått nok en gang, men den gang ei. Excellent med ck, jeg holdt på og svime av ???.  Og så var det og vente på at championtispa og Bessie til slutt, Bessie fikk også excellent med ck, det er første gang i historien begge jentene får excellent med ck og skal konkurrere videre.

Til slutt så skulle 5 tisper inn og kjempe  om Bir , Bessie presterte og bli nummer 3 med reserve cert og Bir Veteran ?. Vi var så nære et etterlengtet cert og svensk champion, men håper på neste gang. Zara ble sist av tispene, men er likevel godt fornøyd.

Så var det og komme seg videre til beste ring med Nikki, det var det heldigvis litt pause, så vi fikk pustet litt. Her og var dommeren koselig, Nikki var alene valp i dag, så jeg hadde håp om ei rosett, men det ble som i går excellent.  Dette var Nikki sin siste valpeutstilling, nå er hun snart klar fot junior og kjempe med de voksne jentene ?. Alle fikk flotte kritikker i dag, Zara fikk stri pels og jeg er så fornøyd ?. Gikk bort til premiestanden og kjøpe rosettene , for makan te flotte rosetter får vi ikke hjemme engang.

Til slutt var det og komme oss bort til bilen og kjøre mot leiligheten igjen , det var vært en fin og varm helg. Nå gleder vi oss til og slappe av et par dager uten og tenke på pakking og kjøring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.