Suksess i Stavanger

 

For et par uker siden kjørte vi ned til NKK sin utstilling i Stavanger.

Vi skulle stille på lørdagen, så vi kjørte ned fredags kveld. Været var bøtteregn så det var ikke kjekt og lufte jentene rundt mobilhotellet denne gangen.

Siden vi tok ut en bonusnatt, spanderte vi på oss skikkelig mat, mannen hadde hamburger med tilbehør mens fruen slo til med en god biff.

Det er ikke ofte vi har tidlig oppmøte og skal tidlig inn i ringen, men det er greit også, så slipper en og vente hele dagen.

Nikki skulle først inn av våre, men hun likte ikke underlaget, så hun satt og så på heller denne gangen.

Så var det bruxene sin tur, hadde ikke store forhåpninger , da jeg har ødelagt for Zara her eg par ganger. Men denne gangen likte dommeren Zara best, hun vant nemlig tispeklassen og da ble matmor både litt rørt og sjokkert hva hun var i ferd med og gjøre.

Inn igjen og kjempe om BiIR og BIM med selveste Tommy er ikke og kimse av, her ble Zara BIM og fikk CACIB, og jeg var strålende fornøyd. Bessie klinket også til og ble nummer 3 og BIR Veteran.

Vår første store utstilling var akkurat her for 10 år siden , da fikk Bella full pott med excellent, ck, 1 BTK, cert, BIR og CACIB.

For 3 år siden fikk Zara storcertet her og ble BIM, og for 2 år siden fikk hun storcertet igjen og ble Norsk Utstillingschampion her. Da ble hun nummer 2 og fikk reserve Cacib ?.

 

 

 

1 kommentar

  1. Maria Huseby

    Koselig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

QR Code Business Card