Kosehelg i Bergen

Det er ikke så ofte vi er i Bergen lenger, verken på våren eller høsten, kommer an på om jeg har frihelg og eventuelt hvilken dommer som skal dømme på ustillingen vi skal på.

Denne helga klaffet det med fri og høstferiestart for min del, så vi håpet på bra vær at vi kunne få gå litt ute med de firbente for en gangs skyld. Vi skulle prøve et nytt hotell denne gang, Quality Hotel Edvard Grieg, og du og du for et hotell, som møtte oss. Jeg tror det er det flotteste inngangspartiet og lobbyen som har møtt iallefall meg.  Alt var bra med hotellet, ingenting og sette fingen på.

Lørdagen brukte vi til avslapping og kos, vi skulle til Åsane og levere hundeburet i fra oss, etterpå kjørte vi til Åsane Storsenter, hundene fikk seg en luftetur først, før vi gikk inn på senteret og kikket litt, du verden for et stort kjøpesenter, de knuser både Amanda og Oasen ned i støvlene vil jeg si, bare en butikk hadde det store butikklokalet alene jo.

Vi spiste lunsj med det samme vi var der.

Etterpå var det og kjøre tilbake til hotellet og slappe av litt. Gi småtassene mat, og så ut med de. Det ble ikke langturen vi håpet på, for da regnet det jo som vanlig.

Lørdagskvelden ble tilbragt på Dolly´s inne i sentrum med mamma og pappa som bodde på samme hotell som oss, det var koselig og spise sammen.

Ellers ble det avslapping og lufte jentene.

Søndagen var det tidlig opp, for vi hadde tidlig oppmøte for en gangs skyld, Var litt spent på hvor vi skulle få parkere , for det er ikke alltid enkelt på Bønes, men denne gangen var vi utrolig heldige, fikk parkere på skrått for inngangen og hadde kun 5 min og gå. Ringen var det ingenting og klage på heller, god plass osv, og det er heller ikke for ofte det skjer.

Var spent på dommeren, for dommere fra østerrike har vi ikke vært for mye borti, og den første i vår hadde vi dårlig erfaring med, så var spent på denne.

Først ut av våre var Nikki, hun gikk som et skudd, men var litt redd for dommeren, når vi skulle gå mot han igjen. Det ble en blå igjen, mye bra på kritikken, nå skal vi gå på ringtrening og fete oss opp litt imens.

Så var det Zara sin tur, og gurimalla for en forskjell på dommeren på hundene, han smeltet helt for Zara, med en av de flotteste kritikkene hun har fått noen gang.

Til slutt var det Bessie sin tur, hun også fikk en kjempefin kritikk, begge fikk ck, så da var det og kjempe om førsteplassen, den tok Zara , og Bessie nummer 2 og BIR Veteran igjen :)

Ville ha bildet med dommeren, så jeg fikk ropt på en av griffon kollegaen som var snill og tok bilder, her var dommeren koselig, først bilde av Zara og meg alene, så med Bessie og matfar også , og det skjer ikke for ofte.

Alt i alt en vellykket helg i Bergen også.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.