Nytt bilbur til jentene

 

Vi har siden i sommer vært og kikket etter større bilbur til småjentene.  Jeg har vært veldig godt fornøyd  med buret vi hadde, Herkules Falcon Small. Et helt supert bilbur. Jeg var på let etter et bredere enn det vi hadde, men det skulle vi ikke lyktes med.

 

 

 

 

 

 

 

Så i og med , med ny bil ble det bestilt hundegrind fra Toyota . Så fra nå av og i og sitte i et bur så nå skal de ligge ved siden av en grind. De fikk prøvd den for første gang i dag, når vi hadde levert buret og da sovnet de etterpå.

 

Så dette supre buret ble solgt til slutt, det gikk til Bergen, til en super familie.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.